Een echt familiebedrijf, zo mag je Bakkerij de Greef best typeren. In 1986 begonnen Wim en Ria de Greef in het mooie Kesteren een brood en banketbakkerij. Met hard werken en veel pioniersgeest is het bedrijf gestaag gaan groeien. Inmiddels hebben verschillende “Greefjes” een plaats in de bakkerij gevonden. Petra bestiert de winkel. Johan en Maurits bakken met veel passie heerlijk ambachtelijk brood. Herman is een enthousiaste banketbakker. Met elkaar drukken zij een heel eigen stempel op het bedrijf.

Vanuit de beste grondstoffen en met creativiteit en liefde voor het ambacht het beste product maken en dat iedere dag weer opnieuw, dat is de drive. Het resulteert in een onderscheidend product en uitstraling van de bakkerij. Dat zie je al meteen aan de buitenkant. Geen “standaard” bakkerijkleuren maar een heel eigentijdse en toch authentieke uitstraling. Dit heeft al heel wat tongen losgemaakt.

Wij staan bekend om ons zeer uitgebreide assortiment ambachtelijk brood, zoals brood bedoeld is. Ons gebak geniet grote populariteit in de Betuwe en daar buiten.

Acties

Iedere maandag!

Halfjes krentenbrood zonder spijs in de aanbieding voor maar € 2,45

Acties

Iedere dinsdag!

5 heerlijk verse eierkoeken
voor slechts € 3,15

Acties

Iedere woensdag Brodendag!

5 broden naar keuze vanaf € 9,50

Vraag naar de voorwaarden.

Acties

Iedere donderdag!

6 krentenbollen voor
slechts € 3,05

Acties

Als brood- en banketbakker weten we als geen ander wat lekker is