Midwinter Moonlight Shoppingnight

Midwinter Moonlight Shoppingnight.  Het is een mond vol om uit te spreken,  Midwinter Moonlight Shoppingnight. Deze avond is een avond vol sfeer en gezelligheid. De Midwinter Moonlight Shoppingnight is op vrijdag 15 december aanstaande, van 17:00 tot 22:00. Ook Bakkerij de Greef staat voor u klaar op deze avond van 17:00 tot en met 22:00. Er… Meer lezen »

5 december 2017

Het is binnenkort weer 5 december, een hele leuke dag speciaal voor kinderen. Aardig wat volwassenen en kinderen zien er naar uit om cadeautjes te geven en te krijgen op 5 decemberavond. Bakkerij de Greef weet dit en is voorbereid op deze speciale dag. U kunt al overheerlijk zelfgemaakte chocoladeletters bestellen vanaf 3,98. En vergeet… Meer lezen »

Jaarmarkt Opheusden 2017

We zijn er met de jaarmarkt in Opheusden ook weer bij. Komt u ook, over de markt lopen met wat vrienden, familie, of kennissen met een overheerlijke oliebol in je hand? De jaarmarkt is heel gezellig en een goed moment om hele leuke en hele lekkere dingen te kopen. Je kan op de markt lekker… Meer lezen »

Appelweek, proef de appeloogst!

Binnenkort kunt u weer volop genieten van de nieuwe appeloogst. Houd de site in de gaten voor de actievoorwaarden die binnenkort op internet worden geplaatst. De Appelweek is in ieder geval van 5 oktober tot en met 14 oktober! Eén ding kunnen we alvast verklappen, u zal kunnen profiteren van leuke aanbiedingen en acties.

Bakkerij De Greef is “hofleverancier”

OPHEUSDEN – Koning Willem Alexander heeft dinsdagmiddag een onverwacht bezoek aan het veebedrijf van de familie Verwoert aan de Lakemondsestraat in Opheusden gebracht. De koning was in gezelschap van minister Schippers en staatssecretaris Dijksma. Het bezoek stond in het teken van antibioticagebruik bij kalvermesterijen. Het bedrijf in Opheusden geldt als een voorbeeldbedrijf voor de sector…. Meer lezen »

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website, kom snel terug voor acties en uitgebreide informatie over onze producten.

Als brood- en banketbakker weten we als geen ander wat lekker is