Midwinter Moonlight Shoppingnight

Midwinter Moonlight Shoppingnight. 
Het is een mond vol om uit te spreken,  Midwinter Moonlight Shoppingnight. Deze avond is een avond vol sfeer en gezelligheid. De Midwinter Moonlight Shoppingnight is op vrijdag 15 december aanstaande, van 17:00 tot 22:00. Ook Bakkerij de Greef staat voor u klaar op deze avond van 17:00 tot en met 22:00. Er worden overheerlijke oliebollen en appelbeignets gebakken voor deze avond. Lekker genieten van de warme oliebollen tijdens de wandeling over de markt. Of tijdens een andere leuke bezigheid. Dit jaar komt er ook een kunstijsbaan. Dit is een heel leuk idee waar kinderen zeker blij van worden. Wij hopen dat u ook komt en veel gezelschap meeneemt. Want ja, iedereen kent het spreekwoord ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ wel.

IJsbaan.
In de alinea hierboven heeft u gelezen dat er dit jaar een kunstijsbaan komt. Om een ijsbaanmuntje te krijgen, om gratis op de ijsbaan te mogen waarbij ook de schaatsen gratis worden uitgeleend, is er een speciale actie verzonnen bij Bakkerij de Greef. Namelijk; wanneer het wekkertje in de winkel rinkelt en u wordt op dat moment geholpen en u besteedt minimaal 5 euro, dan krijgt u van ons één ijsbaanmuntje. Met deze munt kunt u lekker een paar rondjes schaatsen.

Namens het personeel van Bakkerij de Greef, wensen wij u een prettige ‘shoppingnight’ toe! Het zal leuk zijn als u ook bij ons aan de kraam komt.

Als brood- en banketbakker weten we als geen ander wat lekker is